Methodieken

Wat met een kleine ontspanningsmassage cursus zo`n 25 jaar geleden begon, groeide uit naar een dagtaak. Eerst de opleiding tot sportmasseur, toen de stoelmassage en hierna kwam het besef dat ik wel erg veel tijd bezig was met mijn hobby. Ik besloot om mijn vaste baan in de gezondheidszorg af te bouwen en m volledig te richten op de massage.

Een 4 jarige studie aan de massage academie Holos te Utrecht volgde en in het jaar 2000 werd ik eigen baas. Masseren werd mijn bron van inkomsten en ik leerde tal van massage vormen. Naast de methodieken die speciaal genoemd zijn kunt u ook terecht voor de bekende Klassieke massage, het Pulsen, een Chacra massage of Dry Needling. Zo hanteer ik dus diverse technieken die ik toepas op het moment dat het nodig is. De Methodieken hieronder aangegeven met een sterretjes (*) kunnen vergoed worden door de zorgverzekering. Raadpleeg  het LVNT voor een lijst met vergoedingen per zorgverzekering of raadpleeg uw eigen polis om te kijken of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

Doordat ik lid ben van een beroepsvereniging ben ik verplicht om scholing, medische dagen en intervisie te blijven volgen. Ik kijk uit naar de dingen die ik nog mag gaan leren.

Methodieken

De methodieken met een sterretje (*) kunnen worden vergoed door de zorgverzekeraar.